Selecteer een pagina

Privacyverklaring 
Versie 22 mei 2018

Bedankt voor jouw bezoek aan onze website. Je kunt ons contactformulier invullen voor meer informatie of sollicitatie. Daarbij laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter. Wij zijn verplicht jou te informeren over de omgang met jouw persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat kun je lezen in deze Privacyverklaring.

Jouw gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld
Uiteraard. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om contact via de mail met je op te nemen. Het bericht dat je erbij zet, verlaat onze mailbox niet. Over dat alles hieronder in detail meer.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?
Doordat je onze website bezoekt en een contactformulier invult, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt: naam, e-mailadres en IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over jouw activiteiten op de website. 

Wat gebeurt er niet met jouw gegevens?
Jouw gegevens worden niet gedeeld of verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Jouw gegevens zijn goed beveiligd
Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus. Onze computers zijn met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje voor de url.

Hoe lang blijven jouw gegevens bewaard?
Niet langer dan nodig is om contact met jou op te nemen. Daarna worden ze verwijderd.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@desmaakmakernoordwijk.nl of bel naar 071 364 91 53.